Taivas

Runoilija KuunTyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilu ja ylipäätänsä kirjoittaminen on itselleni oiva tapa purkaa fiiliksiä ja tunteita :)
 

Jossain tuolla on salainen maa,
jossa joskus saamme aina asustaa.
Siellä ei huolet, ikävyydet, kahleet paina,
siellä olemme vapaina vaan

Joku sinne lähtee nuorena, joku vanhana,
sen päättää jumala.

Siellä enkeleitä on,
siellä kauniit laulut soi.

Siellä kasvaa liljoja, punaisia ruusuja,
siellä aina ruoho vihertää.

Sellainen on taivaspaikka.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

taivas varjele mikä sieltä tulee..;)

 

Käyttäjän kaikki runot