Talo

Runoilija KuunTyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilu ja ylipäätänsä kirjoittaminen on itselleni oiva tapa purkaa fiiliksiä ja tunteita :)
 

Tuolla lähellä on talo autio,
ikkunat aina pimeänä,

porttikin ruostunut

Ei siellä ketään asu,
mikä on sääli, talo on kaunis,
värinä kermanvaalea.


Hiivin sisälle ovesta,
kuuluu hiljainen narina.

Kauniit pitsiverhot,
vanhan puun tuoksu,

sisustus romanttinen.

Yläkertaan vievät jykevät portaat,
hiivin vintille,

josta löytyy kauniita vanhoja mekkoja ja helmiä.
Oi, puen yhden mekoista päälleni,
ja valkoiset hohtavat helmet,
hetken aikaa haaveissani
olen talon prinsessa.


kun aamu jälleen sarastaa,
olenkin vain utelias talon naapuri.
Hiljaa hiivin ulos talosta,

avaan ruostuneen portin,
hetken sain olla talon valtias.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot