Rakas

Runoilija KuunTyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilu ja ylipäätänsä kirjoittaminen on itselleni oiva tapa purkaa fiiliksiä ja tunteita :)
 

Sinä, olet niin komea,
että se häikäisee

Sinun silmäsi, hukun niihin

Olet minun rakas,
jonka vierestä saan aamuisin herätä,
ja iltaisin viereesi nukahtaa.

Olet se jota kauan toivoin,
jota kauan etsin,
en löytänyt.

Mutta sitten ilmestyit yllättäen,
tartuit käteeni ja minua veit
soitit rakkauslauluja,
sanoit kauniita sulosanoja.

Kanssasi saan elää,
jokapäivä nähdä hymysi ja silmäsi
Sinä olet se puuttuva palanen elämässäni,
Olet minun tähteni,
aamun auringonnousu,
kevään lauluni.

Rakkaimpain, olen sinun kaunein ruususi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, todella kaunis.

Ihana ja kaunis rakkausruno rakastuneista.

 

Käyttäjän kaikki runot