Pidän sinusta kiinni

Runoilija KuunTyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilu ja ylipäätänsä kirjoittaminen on itselleni oiva tapa purkaa fiiliksiä ja tunteita :)
 

Etkö sinä tajua,
miten onnekas olet
kun sinulla on minut.

Sinua minä rakastan,
älä anna mun kärsiä.
Älä ota siitä viinapullosta kii,
älä kulaustakaan ota,
meidät yhteen tarkoitettiin.

Sinusta minä pidän kiinni,
viimeisillä voimillani,
ota sinä minusta,
älä mene toisiin suuntiin.

Sanot, minua sinä rakastat,
joten älä ota sitä huikkaa,
viinapirua,
helposti se miehen vie mennessään.

En halua lähteä täältä pois,
sinun luotasi,
meillä kaunista vielä olla vois.

Kuin lapsi sinuun takerrun,
heitän ne lasinsirpaleet pois,
yhdessä voisimme olla eheät,
yksin täysin rikki.

En ikinä koskaan lähde luotasi pois,
tartu käteheni,
kuin aarretta pidän sua,
älä sä koskaan
satuta mua

Luovu siitä viinapullosta,
se ei sinua pelasta,
se ei mitään sinulle anna
pelkästään meitä satuttaa.

Kuin enkeli sinua suojelen,
kanssasi ainiaan liitelen
hauraat on sillä siivet
helposti ne kärsii

pidä minua vahvana rakkaudellasi,
älä sydäntäni särje,
sillä kyyneleitä
ei minulle ole tarkoitettu.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Samoin sanoin voisin rakkaalleni kirjoittaa, mutta... en enää jaksa toivoa ja uskoa... Kosketat.

 

Käyttäjän kaikki runot