Rakkautta ensikosketuksella...

Runoilija Tearing the Veil from Grace

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yleensä Runot syntyvät hetken mielijohteista, sen hetken tunteista, tosin olen äärimmäisen ja turhauttavan usein melankolinen... nauttikaa runoista... ^^
 

Kateuden tikarit kiilsivät
epäilyksen puutteensaan,
huulensa etsivät suudelmaa
jonka kadottivat ajan taa,
eivät välittämisen tunteesta
vaan silkasta himosta.

Rakkautta ensikosketuksella...

Selite: 
(c)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot