viiimeinkin

Runoilija NuupaLeena

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tämä on sinulle ihminen. Sinulle, joka et ajattele liikaa.. Sinulle, joka tunnet ja tiedät, mitä on olla. Älä ymmärrä, Kuuntele. Luethan myös aikaisempia hengentuotteita ja arvostele rohkeasti! En kaipaa pelkkiä kehuja, vaan oikeita ajatuksia!
 

voi olla hyvinkin
että nyt sen vasta tajusin
paljon sua kuuntelin
mutta paljon jälkeen, viimeinkin
se ihminen, se ihmisin
on tarjolla, ja siltikin
mä pelkään, että kadotin
sen tunteen, että tuntisin
ja sinusta mä repisin
sen sielun, minkä tuhlasin
en tohdi, kten uskalsin
mä ennen, siksi repesin
ja murenista palasin
mut yksin,,,,,,,,,,

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot