Uusiutuminen

Runoilija Musta lähde

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen hiljainen ja mietteliäs persoona, joka ei usein sano mitään, ellei minulla ole mitään sanottavaa!
 

Tuuli,
raikas meri-ilma.
Poskelleni vierähtää kyynel,
näen kasvosi edessäni.
Muistan,
unohdan.
Tuuli kuivaa kyyneleeni,
käännyn kannoillani.
näen lehtien tanssin,
aurinko valaisee tieni,
Hymy valaisee kasvojani.
Olet nyt vain lämmin muisto,
ikuisesti sielussani.

Selite: 
Kirjoitettu 16.2.2010
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot