Sisin

Runoilija Musta lähde

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen hiljainen ja mietteliäs persoona, joka ei usein sano mitään, ellei minulla ole mitään sanottavaa!
 

Hämärä ympärilläni,
pilvinen taivas.
Susi ulvoo,
kuu ilmestyy paikalleen,
juoksen.
Hengitykseni salpautuu,
pakko jaksaa, pakko.
Tassutuskuuluu takaani,
käännyn.
Keltaiset silmät tuijottavat varjoista.
Silmät kasvavat,
tassutus kuuluu lähempää.
Se syöksyy,
kohti kasvojani.
Suljen silmäni,
kieli nuolee poskeani.
Avaan silmäni, näen sinut.

Selite: 
Kunhan rustasin 16.2.2010
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot