olit mun

Runoilija AlisaMaria

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 30.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-
 

En ollut uskoa todeksi,
kun kiinnostus olikin molemminpuolinen.

Olin innoissani,
se olisi nyt totta,
kuten kauneimmissa haaveissani.

Miten yhtäkkiä kaikki lopahti ?

Tiesin aina, ettet rakastanut mua,
niin paljon kuin minä rakastin sua.

Yritin unohtaa sen,
pienen ajatuksen,
ettet kohta olisikaan minun.

Toivon silti edelleen,
että hyvällä muistelet mua,
tiedä tämä:
en koskaan unohda sua.

Selite: 
joskus on hankalaa .. :s
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot