Isä...

Runoilija KadI-duplicate

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Isosiskolla on syntymäpäivä.
Aamulla äiti ja pikkusisko tulevat onnittelemaan.
On tulossa vieraita.
Äiti on tehnyt kakun ja se maistuu vieraille.
Ovikello soi.
Siellä on isä.
Isä on juovuksissa, eikä ole ollut yötä kotona.
Isä menee häiriköimään vieraita.
Äidillä on kiusallinen olo.
Isosiskoa surettaa, kun isä ei osallistu juhliin.
Ei ole osallistunut enää kolmeen vuoteen.
Vieraat lähtevät.
Juhlat ovat pilalla.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot