Isä....

Runoilija KadI-duplicate

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On lauantaiaamu.
Isosisko ja pikkusisko katselevat lastenohjelmia televisiosta.
Isä lähtee viemään roskia ulos.
Äiti leipoo pullaa.
Kohta on ruoka aika.
Isää ei näy.
Isosisko ja pikkusisko lähtevät ulos leikkimään.
Jos he näkisivät isän, he voisivat tulla yhdessä kotiin.
Isää ei näy.
Alkaa olla ilta.
Lapset menevät jo nukkumaan.
Isä tulee myöhään ja alkaa riehumaan.
Isä huutaa äidille ja haukkuu rumilla sanoilla.
Isosisko kuuntelee, vaikka ei haluaisi.
Isosisko haluaisi, että isä olisi kunnossa ja voisi tulla halaamaan.
Isä syyttää äitiä kaikesta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot