Isä..

Runoilija KadI-duplicate

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Isä, äiti, pikkusisko ja isosisko lähtevät matkalle.
Isä ajaa autoa, äiti istuu vieressä ja lapset ovat takapenkillä.
Äiti huomaa, että on unohtanut jotain kotiin.
Isä hermostuu.
Isä huutaa äidille rumia sanoja.
Äiti on hiljaa.
Isosisko ja pikkusisko ovat hiljaa.
Matka jatkuu ja isä huutaa yhä.
Kaikilla on paha mieli.
Koska isä hermostuu.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot