Tapaaminen

Runoilija Joonas Tunne

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuvaus itsestäni? Puhukoot tuotantoni puolestaan. Kommentoikaa rajulla kädellä.
 

Tässä syyssateessa odottaa mielellään,
eikä minulla ole kiire.
Sinulla on aina hyvä selitys.

Kysyvät katseet betonilähiön ikkunoista - menkää nukkumaan.
Ohikulkijoiden syyttävä tuijotus - minulla on tehtävä.
Sadepisarat nauravat sinisilmäisyydelleni.

Jos pahoittelet myöhästymistäsi,
pahoittelet, että tulit.

Odotan sinua vain ikuisesti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis.
Pidin tästä todella..
tunnelma oli upea.

Odotus voi olla joskus tuskallista, ikuistakin.
Mutta aina kannattaa jaksaa vielä hetki:
Kauniisti kirjoitettu:)

 

Käyttäjän kaikki runot