Ilkka

Runoilija Joonas Tunne

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuvaus itsestäni? Puhukoot tuotantoni puolestaan. Kommentoikaa rajulla kädellä.
 

Minä olen kaatuva puu,
eikä isku maahan minua pelota.

Minä olen lahoava nahjustammi,
mutta mätää runkoani en kauhistele.

Niin kauan kuin sinä odotat juurillani istuen,
on suorana seisominen korkeuksissa
suurinta helvettiä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot