Isä

Runoilija Joonas Tunne

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuvaus itsestäni? Puhukoot tuotantoni puolestaan. Kommentoikaa rajulla kädellä.
 

Näen sinun lävitsesi,
kuin sen viimeisen avatun pullon.
Luen rivien välistä,
vaikka ne välillä puristavatkin liikaa.

Tänään se on vain taikamehua,
joka poistaa sinun kipusi.
Huomenna ainoastaan väsymystä,
joka johtuu kaikista muista.

Anna minulle vain yksi sana.
Ja minä pelastan sinut kaikelta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin koskettava runo. Pidän valtavasti. Menee suosikkeihin...

 

Käyttäjän kaikki runot