Nimetön

Runoilija KorppiKartanonTyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2006
Viimeksi paikalla: 23.12.2019 16:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mun elämä on mun omissa käsissä, eikä kukaan muu pysty niitä käsiä käyttämään.
 

Muhun sattuu
ja välillä mä hajoan palasiksi
Joskus mä mietin miksi
mun elämä jatkuu

Mä luulin
että onni olis voinu kestää
Jos olisit vielä jaksanut elää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot