Myynnissä: elämä

Runoilija KorppiKartanonTyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2006
Viimeksi paikalla: 23.12.2019 16:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mun elämä on mun omissa käsissä, eikä kukaan muu pysty niitä käsiä käyttämään.
 

Ilmoituksessa sanotaan:
vaihdetaan/ myydään elämä
pientä korvausta vastaan.
Sisältää:
koti, perhe, ystävät, koulu
-kaikki kunnossa.

Silti haluan vain pois.
Missä vika?

Nopeaa vastausta toivotaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot