Ajan kuluessa

Runoilija KorppiKartanonTyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2006
Viimeksi paikalla: 23.12.2019 16:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mun elämä on mun omissa käsissä, eikä kukaan muu pysty niitä käsiä käyttämään.
 

Tahtoisin vaan että kävellään taaksepäin,
saisin teidät lähelle taas.
Katsokaa mua hetken aikaa,
antakaa mun olla teille olemassa.

Mä keinun rajalla,
ja yritän niin kovasti päästä samalle puolelle
kuin te.
Vetäkää mua ihan vähäsen.

Sanokaa että kaipaatte,
ettette ole unohtaneet.

Koska mä kaipaan,
enkä ole unohtanut.
Ja joskus itken.

Ajan kuluessa haaleni, väistyi, häipyi jotain,
mitä mä en olisi koskaan halunnut menettää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot