Aborttiriita

Runoilija KorppiKartanonTyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2006
Viimeksi paikalla: 23.12.2019 16:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mun elämä on mun omissa käsissä, eikä kukaan muu pysty niitä käsiä käyttämään.
 

Ei, ei kulta. Yrittäisit nyt, joskus täytyy vain hypätä.
Mutta mitä jos ei pudotus ole pehmeä, en taidakkaan viitsiä
Ei aina voi jaloilleen laskeutua, nyt pitäisi vaan olla rohkea.
Kyllä rohkeutta löytyy, leijonanko haluat?
Tai samantien kuun taivaalta? Ei leijona ole tarpeellinen, kauriskin käy, kunhan olisi elämänrohkea kauris.
Ei tuossa rohkeutta kysytä, sitä kyllä olisi, mutta tuntemattomaan en viitsi lähteä.
Eipä näy nyt rohkeutta, kun todella pitäisi uskaltaa. Ai auton voit varastaa,
muttet lapsesta vastuuta kantaa?
Mutta kun tuloksesta ei tiedä, entä jos en osaa. Tuossa olisi aita, välttämättäkö tahdot korkeimmasta koittaa?
Ei se aita ole, tie se on. Ei lapsi ole hetken päätös, ei vain pieni osa elämää. Ja vaikkei leijona viitsi niin tämä kauris jää.
Mutta vaihtoehtokin olisi. Ei niin pieni vielä ole osa elämää, ei tunne vaikka mahdollisuus riistetään.
Tuosta pian suutun. Entä jos nyt miettii vuori, miljoonia vuosia vanha, ettei noin nuori, 19 vasta, ole elänyt, kun vertaa omiin vuosiinsa. Miljoonat vastaan 19, ja katsoo että onpa noin pieni, ei varmasti tunne vaikka nyt katoaa. Liian vähän elänyt että voisi sitä kaivatakkaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot