Rajamailla

Runoilija KorppiKartanonTyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2006
Viimeksi paikalla: 23.12.2019 16:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mun elämä on mun omissa käsissä, eikä kukaan muu pysty niitä käsiä käyttämään.
 

Jos oli eilen surullinen,
ja tänään ei surua lähes muistanut,
niin onko se vahvuutta
vai välinpitämättömyyttä?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Se on tavallaan onnea. On hyvä jättää huolet taakse. Mutta hienoa pohdintaa on runosi.
Samaa itse joskus miettineenä.

Tuttua tunnetta kuvaat, lyhyesti mutta osuvasti

vautsi. tiedän tuon tunteen, mutta vaikee sille on nimeä keksiä.

Niinpä.. hieno runo :)

Se on tavallaan onnea. On hyvä jättää huolet taakse. Mutta hienoa pohdintaa on runosi.
Samaa itse joskus miettineenä.

Tuttua tunnetta kuvaat, lyhyesti mutta osuvasti

vautsi. tiedän tuon tunteen, mutta vaikee sille on nimeä keksiä.

Niinpä.. hieno runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot