Jok ikinen...

Runoilija Wendystar

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 13.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Moi! :) Päätin tulla tänne kokeilemaan siipiäni runoiliana... Arvosteluja otan hymyssä suin vastaan! Pahoittelen k-virheitä >///<
 

Jok ikinen päivä koitan uskotella itselleni, että sä joku päivä näät,
muhun rakastut.
Sä olit se ainoo asia jonka takii sinnittelin tänne asti, heräsin joka aamu.
Jok ikinen kerta kun nään sut antavas huomios jollekki toiselle,
sydämmeni huutaa tuskasta, kyyneleet tulvivat silmistä...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Söpöjä runoja, mutta valtava kirjoitus- ja kielioppivirheiden määrä vähän hämää.

 

Käyttäjän kaikki runot