Mitä on henkinen vahvuus?

Runoilija Wendystar

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 13.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Moi! :) Päätin tulla tänne kokeilemaan siipiäni runoiliana... Arvosteluja otan hymyssä suin vastaan! Pahoittelen k-virheitä >///<
 

Mikä on henkistä vahvuutta?
Se, että kun haukutaan, kohauttaa vain olkia ja vaikkapa sanoo:"iha mite vaa" jatkaen matkaa.
Vai se, että antaa haukkijien kuulla kunniansa?

Estää kyyneleet kun ne pyrkivät valumaan poskia pitkin? "Minä en saa itkeä"
Vai itkeä kun itkettää, vaikka muiden nähden?

Pitää mielipiteet omana tietonaan, esittäen ettei välitä mistään?
Vai kertoa mielipiteensä ääneen?

Selite: 
Mitäpä niin...?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot