Nimetön

Runoilija dominante

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun kaksi ihmistä solmii parisuhteen,
on kivireki yhteinen.
Siihen on pystyttyvä keräämään
niin menneisyyden haamut,
kuin kaappien luurangotkin.
Kaikki surujen aiheet, ilotkin,
muistelut kauniit sukulaisista,
niistäkin, joita harvoin koskaan näemme.

Mutta jos
kivireki jää yhden vastuulle
tulos on selvä.
Katkeaako se kamelin selkä?

Vain yhdessä jaksamme voimiemme tunnossa,
toisiamme jaksaen,
tukien.
Niin myötä, kuin vastamäessäkin.
Mikä tärkeintä,
IKUISESTI!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot