oh dear

Runoilija pegawings

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

niin kaunis ja ylpeä elämä
jokaiselle jotakin tarjoamassa
juuri kun on tarttumassa tilaisuuteen
vetää maton jalkojen alta

julma ja arvoituksellinen elämä
luisevat nyrkit verhottu silkkihansikkaisiin
kutsuen keimaillen täynnä rakkautta
iskun nasevan poskelle antaa

rakastava hellä elämä
satu johon ei saisi uskoa
kuin äiti lapsi hellästi rinnoillaan
toinen käsi vitsaa hamuten salaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ristiriitainen, hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot