Ystäväni

Runoilija PieniTyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

On rakkaudesta helppo runoilla.. Omia tunteitani&ajatuksiani enimmäkseen kuvailen :) Olehan ihana, äläkä tyydy vain ensimmäisiin runoihin ^^ palautetta otan mielelläni myös vastaan, sekä risuja että ruusuja @---}-
 

Taas kerran
näin unta
niin todentuntuista

Näin unta sinusta
jo toisen kerran
jälkeen itsemurhan

En ole vieläkään tottunut ajatukseen
ettei sinua ole
odotan jatkuvasti
että soitat, tekstaat
tai kävelet vastaan

Unissani
et ole kuollut
vain kuolleeksi luultu

Ilmestyt jostain
kuin et olisi koskaan poistunutkaan

Aina tällöin tajuan
että se ei ole totta
pelkkää unta

Kun tajuan
juoksen luoksesi
pyydän ottamaan minut syliisi
itken, toistan nimeäsi
pidän sinusta tiukasti kiinni

En koskaan saa sanottua
kuinka kaipaan sinua
kuinka en vieläkään tajua
että olet poissa

kuinka elättelen toivoa
että olisit vielä elossa

En käsitä miksi halusit kuolla!
Miksi sinun piti kadota!

Miksi, voi miksi!
vain sen haluaisin tietää
sen, ja haluaisin kertoa sinulle
kuinka kaipaan sinua
kuinka paljon rakastin sinua..

Jos näet minut,
tule uniini
anna minulle vastaukseni
anna minun kertoa tunteeni
anna minun kuulla miksi

miksi hylkäsit minut

minut, ystäväsi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

todellinen suru tulee läpi. kaihoisaa.

 

Käyttäjän kaikki runot