Yksinäisyys

Runoilija PieniTyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

On rakkaudesta helppo runoilla.. Omia tunteitani&ajatuksiani enimmäkseen kuvailen :) Olehan ihana, äläkä tyydy vain ensimmäisiin runoihin ^^ palautetta otan mielelläni myös vastaan, sekä risuja että ruusuja @---}-
 

On hiljaista
en kuule ääntäkään
vain oma sydämein
se sykkii yksinään

en lämpöö tunne
nyt laisinkaan
oon aivan yksin
kai ainiaan

ei kyyneleitäin
nyt kukaan kuivaa
ei rakkaut anna
ei suojaa, hoivaa
ei syliin paina
ei lohtua anna
mä yksin oon
kai ainiaan

sua kaipaan niin
mä jouduin eksyksiin
en tietä löydä
pois pimeydestä
sua etsin
enkä löydä lain

oon yksin niin
tunne voimaton
turvaan syleilyn
mun ikävä on.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot