Odottaa on hyvä

Runoilija proforma

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 24.9.2006
Viimeksi paikalla: 23.10.2021 22:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Matka lähenee loppuaan,
tuon mäen takana on oleva
määränpää

Aistin itsestäni epävarmuutta,
perilletulemisen pelkoa

Tännehän olin aina halunnut,
kauas kaikesta kaukaisuuden lähelle

Nyt en haluaisi pysähtyä
varmistua

Odottaa on hyvä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä oli oikein osuva ja hienosti kirjoitettu runo :) jossakin omassanikin runossani on jotain tuota samaa ns.Tunnetta ja epävarmuuden kaipua..
:P

 

Käyttäjän kaikki runot