Vihdoin

Runoilija Sibre

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tiedän mitä tahdon,
se vaatii paljon, vaan valmis olen.
Odotan, odotan kunnes olet valmis minulle.
Sitten, sitten tulen luoksesi ja jään.
Sydämmeesi kodin teen.
Ja aina, aina luonas oon.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot