Milloin tajuat

Runoilija Sibre

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun viimein uskaltaa sydämensä toiselle luovuttaa,
tunteensa ja ajatuksensa jakaa,
rakentaa linnoja pilviin,
liitää unelmien siivillä kohti rakkauden avaruutta.

onko sydämmein turvassa, mietin vain.

Hetkestä ihanasta on silmänräpäys vain , kun saapuu ukkos myrsky,
unelmilta katkoo siivet, pilvilinnat surutta hajottaa,
sydämmen pirstoo ja jalkoihinsa tallaa.

Milloin sinä tajuat, sinä onneton ihminen, älä sydäntäsi luovuta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot