Niin tyhjää

Runoilija Sibre

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Päivä hiljainen,
ilta yksinäinen,
yö raastaa pimeydellään,
sielu kaipaa sielua,
ruumis tunnetta toisen,
sydän onnea rakkauden.
Yksinäisyys tekee päivästä lattean,
illasta suru nostaa itseään kasvaakseen
tyhjyydeksi yön.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot