Neulanen

Runoilija 5074edb2fb35ebbd27a399902972aaf7

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 22.7.2012
Viimeksi paikalla: 20.8.2019 22:44

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
18.4.2024

..
 

Huojuvista metsistä tuulen mukaan lähti kerran kuusesta neulanen..Lennellessään muiden puiden lehtien sekaan neulanen tunsi olevansa niin heiveröinen muiden metsän puiden pudottaessa toinen toistaan komeampia lehtiä hänen päälle..Miksi minä tänne jouduin tuumaili neulanen pimeään sopukkoon toisten haudattua hänet alleen koreassa syyspuvuissaan tuulessa tanssien ja välkkyen..Kuka tuollaisesta neulasesta nyt välittäisi muut ivailivat..Pelkkää vihreää on värisikin ja aina tulee olemaan..Silloin neulanen muisti viimeiset sanat jotka muut havupuut hänelle sanoivat..Et koskaan tule olemaan puista korein et se joka tanssii tuulessa etkä se joka poimitaan kirjan väliin kuivumaan..Mutta sinun juuriisi muut takertuu kun myrskyt raivoaa..Sinun latvasi muita suojelee..Sinun neulasiin linnut suojaa hakee.. Ilman sinua ei olisi tässä maailmassa mitään vihreää kun lumi peittää kaiken..Olet kaunein väri talvella mitä maa päällään kantaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniita mietteitä on runossasi tai tarinassasi.

Tää oli todella onnistunut ulosanniltaan ja ajatukseltaan

Kaunistakin kauniimpaa suojaa tarjolla

Kaunistakin kauniimpaa suojaa tarjolla

 

Käyttäjän kaikki runot