Marraskuu

Runoilija 5074edb2fb35ebbd27a399902972aaf7

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 22.7.2012
Viimeksi paikalla: 20.8.2019 22:44

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
16.4.2024

..
 

Marraskuu..Sade piiskaa viimeisetkin lehdet irti raakileista koruttomista puista..Loputkin tunteet tämä kylmä viima saa sydämen lämmöstä pois..Mutta hetken päästä minun kesäni koettaa talven kylmimpään aikaan koettavan.Vain sinulla on avain kääntää sydämeni lämpö päälle tässä koruttomassa mustassa ajassa..Tiedän että tuon avaimen kääntäjän sydän kuuluu silloin ikuisesti minun oman sydämen lokeroon..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella ihanaa kerrontaa.
 

Käyttäjän kaikki runot