Nimetön

Runoilija josie

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 22.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

on helppo olla hyvä kun on hyvä olla :)
 

Niin pienen pienet asiat voivat satuttaa.
Sanat, joita luulit ettet sanotuiksi saisikaan
nyt ne ovat ruoskineet minut rikki,
syövyttäneet sydäntäni.
Luulin, että minua ei mikään tekemäsi rikkoisi,
et voisi minua koskaan satuttaa.
Luulin aina, että rakkaus riittää.
Olin väärässä.

Selite: 
Hyvä ystäväni erosi juuri ja kuunnellessani hänen surujaan tällainen tekele tuli päähäni..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot