Lasienkeli

Runoilija josie

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 22.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

on helppo olla hyvä kun on hyvä olla :)
 

Tiedäthän, miten tippuessaan
lasi hajoaa tuhansiksi sirpaleiksi?
Samoin minä olen nyt rikki.
Yritin olla takiasi vahva,
ettet huolestuisi minusta.

Vaikka kuinka yritin karaistua,
en jaksanut enää tapella vastaan.
Lasienkelisi on hajonnut lattialle.

Ota minut varovasti käsiesi väliin,
poimi syliisi maasta.
Yksin en jaksa käydä tätä läpi.
Korjaa minut ehjäksi taas,
jotta voisin rakastaa sinua.
Ja maailmaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot