Tyttö surusilmä

Runoilija omenaposti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mi razón y corazón no están de acuerdo
 

Tyttö surusilmä,
sinäkö se siinä?

Tule syliini,
sulje silmäsi

Nojaa minuun
ja kerro kaikki murheesi

Anna kätesi
niin piirrän elämänviivasi uusiksi

- sitten minä heräsin ja kyyneleeni keräsin

Selite: 
En osaakaan koota yksin tätä palapeliä joka olen
Kategoria: 
 

Kommentit

Mitämitä ihanaa olet kirjoittanu uuden runon!
Oi tämä on kaunis, riimit toimii ja jotenkin tässä on sellainen laulunsanamainen tunnelma. Ja iih loppu on surullinen, mutta silti jotenkin vähän hassunomaisesti kerrottu. Mutta "kyyneleeni keräsin", ihastuttavasti sanottu! Surusilmäinen tyttö, voihan.

 

Käyttäjän kaikki runot