Vaahteramäen pojalle

Runoilija omenaposti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mi razón y corazón no están de acuerdo
 

Minun ahdasmielisessä maailmassani
monia asioita ei voi sanoa ääneen,
mutta ilkikuristen katseidemme kohdatessa
kuiskaan hiljaa mielessäni
minä rakastan sinua

ja minä suojelen sinua,
sinun valkoisia sulkiasi tahriintumasta
ja pientä herkkää mieltäsi kolhiintumasta

Kaiken huolenpitoni palkaksi
toivon sinulta hymyä, jonka vain minä ymmärrän

ja jossain syvällä sisimmässäsi

pienen pientä kiitollisuudentunnetta siitä
että sinulla on maailma paras isosisko

Selite: 
tämän kesän minä omistan sinulle
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on upea ja hieno! Pidin valtavasti!

Suunnattoman suloinen,
mutta tästä vaistosi myös syvemmän tason, ehkä se oli yhteys, joka vain läheisillä sisaruksilla voi olla.
Pienet, arkiset asiat, kuten tahrattomat sukat, jotka ovat kuitenkin niin tärkeitä.

 

Käyttäjän kaikki runot