Tänä Yönä Me Jumalamme Murhattiin

Runoilija Nunnu

nainen
Julkaistu:
16
Liittynyt: 21.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei kukaan enää usko
Jumalaan,
hetken katsoi viattomin
silmin lapsi taivaaseen,
kunnes synnit vetivät alle maan.

Ei Jumala enää kutsu lapsiaan.
Ei Jumala enää auta hätää kärsivää.
Ei Jumala enää vastaa pyyntöihin,
rukouksiin.
Ei Jumala enää vie elämään parempaan.

Tänä yönä me Jumalamme murhattiin.
Tänä yönä me Jumalallemme hautakivi
pystytettiin ja siihen kirouksia kaiverrettiin.

Tänä yönä me Jumalamme tapetaan.
Enkelit häkkeihinsä puisiin palautetaan.
Meret me inhimillisyyden verellä täytetään.
Tänä yönä taivas itkee,
ja porttinsa sulkee.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

todella hyvä :)

 

Käyttäjän kaikki runot