Onnen portit

Runoilija Nunnu

nainen
Julkaistu:
16
Liittynyt: 21.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet eksyksissä taas,
et vieläkään totuutta ole löytänyt.
Jopa keskellä tyhjyyttä tiedät mitä tahdot,
mutta olet epävarma onko se oikein.
Et osaa selittää miksi sinulla on tämä outo tuska,
särkyneen sydämen liikuttamana
raivaat tietäsi eteenpäin.

kerroin aina milloin mennet kannattaa unohtaa
ja huolehdin kun sua alkoi masentaa,
yritin niin kovin ettet koskaan putoaisi.

Olet sokea taas,
etkä voi liikkeitäsi hallita.
Sun tekosi ovat niin puhtaat,
mutta olet jo mukana ongelmassa johon
itsesi johdatit.
Eihän sun pitänyt rakastua.

Olet yksinäinen taas,
se näyttää olevan sun kohtalos.
Tiedän mitä pelkäät,
etkä sä voi enää paeta.

Aivan sama,
lopussa kaikki kulkevat omaa tietään.
Katso mua: tiedän mitä olet joutunut kohtaamaan.
Kuuntele neuvoni,
pidä kiinni unelmistas
koska ne ovat katoamaisillaan.
Olet vielä nuori,sun pitäis elämääs oppia ohjaamaan.

Mä välitän susta enemmän kuin kukaan muu.
Eikä sun pakenemises ole järkevää.
Avaa silmäs ja anna mun auttaa.
Älä esitä joku muu olevas,
käännä kasvos tulevaan,
kohtaa totuudet:
Onnen portit ovat lukitut,
kunnes löydät siihen avaimen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot