Likainen

Runoilija Nunnu

nainen
Julkaistu:
16
Liittynyt: 21.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Verenpunaiset
ruusut kuihtuneet,
eivät koskaan
näyttäneet yhtä
kauniilta kuin nyt
yössä kuolevassa

Sana vain,
ja minä
sinulle kaikkeni
annan.

Sana vain,
ja minä
vuoksesi luovutan.

Ja yksikin sana,
saa mut tuhkana
tuulen mukana
lentämään.

En aamuun asti
uskalla elää,
sillä auringon
luomat varjot
saattavat heikkouteni
paljastaa.

Hiekka ja saasta
lentävät haavoihini,
sekoittuvat vereeni,
sulautuvat kehooni,
mutta sitähän minä
olenkin,

Likainen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot