Jäätyneiden sydänten puutarha

Runoilija Nunnu

nainen
Julkaistu:
16
Liittynyt: 21.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aina sä taistelet
aikaa vastaan,
ja sitä mikä on
tulevaa.

Vihaten,
polttaen ihmisten
sieluja,
muuttaen ne kiveksi.

Mitä muuta sulla on
kuin jäätyneiden
sydänten puutarha?
Kai sä tiedät etteivät
ne talvesta selviä.

Sä paljastat piiloutuneen
voiman,
hitaasti kuollen
sä menetät uskosi.

Yrität löytää syyn
miksi tulet sokeaksi
kun aika lentää ohi.

Peilisi ovat menneet rikki,
kaikki enkelisi kadonneet.
Ja läpi kuoresi halkeamien,
sun sielusi huutaa.

Koskaan et pärjännyt.
Kerro, tiedätkö edes kuka olet?
Muista aina,
ettet yksin kauas pääse.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot