petetty

Runoilija kimallus

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 21.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei ole kauniimpaa kuin se jota rakastaa
 

ensin ajattelin et kaiken voi unohtaa,
anteeksi antaa.
mut sen itsestäni huomaan,
en enää pysty luottamaan.
helpompi olis irti päästää,
siinä itseään vois säästää.
en haluais itseäni antaa sun enää satuttaa,
mut minkä voin ku toista niin paljon rakastaa.

sä lupasit kyllä ei enää pettymyksiä tuu,
et ajan myötä kaikki unohtuu.
ehkä jonain päivänä uskon sen,
jos vaan löydän sen menetetyn luottamuksen..

Selite: 
sitä aina pelkää ku tulee petetyksi ja sit antaa anteex niin saa viel kokee uudestaan sen paskan..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot