Lauluista

Runoilija GeKau

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 2.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ehkä hiukan sympaattista
Kliseisiä sanontoja
Rakkaudesta aina puhua
molemminpuolisesta

Jossei sitten näin, niin
Aivan ihan toisinpäin,
Ei loppua kohden estäkkään,
Tai saa kiinni kädestä

Tekstiä järkevää,
Ja silti hiukan tärkeää,
Tunteita herättää
Ja laittaa jengi nyökkäämään

Ei ole sanoilla väliä kunhan melodia on hyvä,
Kun rytmi vie ja biitti tuo niin tulos on selvä
Tanssia voidaan jopa itsemurhabiiseillä,
Basari jauhaa niin ettei kuule avunpyyntöä

Se on tää maailma, missä laulut on kauniita, (ehkä)
Jossa välii on tunteilla, joskus onnellisia
Voidaan olla sanoista, joita kuulee liian harvoin
Joita toivoo liian usein, joita ilman ei voi olla
Se on vaan tää maailma, missä ihmiset on kauniita,
Jossa välii on ajatuksilla, ilolla ja sydänsuruilla

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot