Olen kaikki mitä tarvitset

Runoilija kissakattimau

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

All you need is love♥
 

Olen muki.
Korvani on valmis
aina kuuntelemaan murheitasi.

Olen kello.
Minulla on aikaa sinulle,
vaikka läpi yön.

Olen takki.
Lämmitän sinua
läpi kylmimmänkin talven.

Olen silta.
Kuljetan sinut yli
synkimmänkin yön.

Olen sydän.
Rakastan sinua silloinkin
kuin olet vähiten
sen arvoinen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tunteikasta kaunista vertauskuvin kirjattua.
taidokasta runoutta.

 

Käyttäjän kaikki runot