Ikuisen rakkauden sopimus

Runoilija kissakattimau

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

All you need is love♥
 

Mä toivon etten sulle liikaa pahaa aiheuta
Mä tiiän et voin kyllä parantaa
Mä pystyn vielä muuttumaan

Haluun sun kanssa vain
onnellisen lopun tälle sadulle
Toivon vain
että vierelläni aina oot

Anna mulle rakas anteeksi
Anna keiken surun jo unohtua
Anna mulle vaan uusi tilaisuus
allekirjoittaa ikuisen rakkauden sopimus

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot