Piilotetut tunteet

Runoilija kissakattimau

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

All you need is love♥
 

Rakastan sinua.
Pelkään sinua,
sinun muuttumistasi.
Olen surullinen,
ehkä vähän vihainen.
Olen onneton,
kuitenkin samalla onnellinen.

Osaan pukea ajatukseni tekstiksi,
mutta en halua kertoa niistä.
Avasit hetkeksi sanojeni arkun,
mutta nyt se on taas suljettu.

Tunteeni piilotan,
eihän niitä kaivattukkaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

On kyllä tunteellinen ja kaunis

upean tunteikasta tekstiä, teki vaikutuksen yksinkertaisuudellaan, hienoa!

 

Käyttäjän kaikki runot