Nimetön

Runoilija kissakattimau

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

All you need is love♥
 

Ennen kohtelit minua kuin roskaa,
etkä säästellyt henkistä ruoskaa.
Ennen olit kylmä,
sydämesi täysin tyhjä.
Ennen edes anteeksi et osannut pyytää,
vaikka joskus siihe oiskin ollut syytä.

Pitkään olet ollut maailman ihanin,
oma pieni kultani suloisin.
Rakkautesi on kaikista suurin,
varmasti maailman lämpösin.

Ethän muutu takaisin entisellesi?
Ethän palaa taas suhteemme alkuun?
Kai vielä rakastat minua?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot