Omassa kodissa

Runoilija closetome

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Syysaamun auringossa
äidin antamat pitsiverhot
minun ikkunassani roikkuu

Pasta jauhelihakastikkeessa
ikean uusilta lautasilta
minun keittiössäni maistuu

Illan hämärässä
isän korjaama pyöränlukko
minun kaappiini hukkuu

Ostamassani paidassa
mummon kutomalla päiväpeitolla
minun rakkaani nukkuu

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi onnea!
Runossasi onnellinen olo tuntuu lukijallekin.
Oma koti kullan kallis.
Varsinkin kun vielä on se Rakas.

mukavat nuo säkeiden viimisten rivien riimit :) iskeytyivät silmään ensimmäisenä. Hieno on runosi, koskettava ja hymyä nostattava :)

 

Käyttäjän kaikki runot