Sunnuntait

Runoilija closetome

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sunnuntaisin aina
päivä kestää pidempään
se aikaa viikolta lainaa
nauttiakseen itsestään

Sunnuntaisin saa
töille näyttää kieltä
kiireelle kenkää antaa
parisuhteen tieltä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä osuu kuin nyrkki silmään, asioiden todellista ydintä!

Kepeä tunnelmainen runo,
aitoa sunnuntaifiilistä!

 

Käyttäjän kaikki runot