Pieni ero

Runoilija closetome

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oikean aikuisen tavoin
sinä et pelännyt pimeää
Hän taas pelkäsi kuollakseen
kaikkein eniten itseään
sillä toisilta hän oli ymmärtänyt
kuinka pimeässä kuuluu koskettaa
Hän kyllä aavisti
miten aikuiset käyvät nukkumaan

Alussa aikuinen rakkaus
oli nuoressa naisessa raakaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot