patsas aalloilla?

Runoilija sireeni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

asioita, joita en sano ääneen. kiitän arvoisteluista.
 

Heilauta elonmerkki

En aina pese ikkunoita,
sait sen aikaan
menossa hiukset laitettuina

Muista silittää uni kauniiksi

Tipuin

Edessä steriili s-kirjaimella alkava

ehkä myös dia

ja se

saatanan betes

Selite: 
what can you do when there is nothing to do
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot